"Glamping Møder Shelter" - 695 kr/nat*

Nyhed i 2023 (er ikke helt færdigt endnu!!) 

Foreløbige billeder: Der kommer løbende nye billeder, når shelterne og områderne omkring shelterene laves helt færdigt). 

*Prisen er for 2 personer og der indgår dyner, sengetøj, håndklæder (+poolhåndklæder), brænde til bålfad, morgenbrød, bad, slutrengøring + panoramaudsigt + adgang til poolpetanque samt brætspilscaféen

 

“Komfort møder Shelter” – 245 kr/nat (+normal voksen/børnetakst)**

**Simpel overnatning i vores lækre shelters tæt på bad og toilet og pool. Her medbringer man selv dyner/sovepose, tæpper, sengetøj og håndklæder m.m. Morgenbrød og brænde til bålfad kan tilkøbes. Man gør selv shelteret rent efter brug.

 

 

Glamping

Shelter med forhæng som kan lukkes i én eller begge sider. God siddehøjde indeni sikrer at pladsen ikke bliver for trang.

Komfort & Hygge

Indrettet med 4  lækre madrasser. I dagtimerne kan de fungere som små  “sofaer” hvor udsigten kan nydes.

"Naturligvis Luksus"

Vælg om du vil spise på Sevel Kro som er Kgl. Priviligeret eller om du måske vil lave mad på det store bålfad. Maden kan også tilberedes i vores fælles køkken. Mulighederne er mange. Efter en dag med vandreture omkring de smukke istidslandskaber ved Flyndersø og Stubbergård Sø er du fyldt med indtryk.

Lækkerhed

Indeni er der belysning, strømudtag. Dyner , sengetøj & håndklæder er med i prisen.

Udsigt til hygge

Naturen er lige udenfor. Bad & toilet er tæt på og bålfadet kan fyldes med det  brænde som indgår i prisen. Morgenmad er også inkluderet.

Smuk natur

De smukke istidslandskaber omkring Flyndersø & Stubbergård Sø indbyder til masser af vandreture

"Pool, Ro & Afslapning"

Hver dag fra 11-14 tilbyder poolområdet afstressning ved de lækre solvogne. Tag en dukkert, læs en bog eller nyd et glas rosé i de rolige omgivelser. (“Pool, Ro og Afslapning” er kun for voksne).

Ring til os